Copyright © PM-Coaching 2018
pia_startsida02.png
Toggle

Coaching

Introduktion till livscoaching

 

I coachingprocessen fokuserar vi på vad som känns viktigt för dig för att skapa överensstämmelse mellan det liv du lever och det liv du önskar leva. Vi ser på vilka värderingar du har och vad som gör livet värt att leva. Vi ser på dina mål i livet – både de personliga och de som berör karriären och hur de korresponderar med dina värderingar. Under coachingförloppet arbetar vi med olika redskap för tydliggöra målen och för att hjälpa dig nå dit.

Stresshantering riktar sig mot alla som i sin vardag känner stress och som vill arbeta för ett liv i balans. Genom coachande samtal och övningar arbetar vi med att lokalisera och ringa in dina upplevelser av stress och stressrelaterade problem. Vi använder olika tekniker och praktiska övningar för att minska din stresskänsla och för att aktivt förändra ditt beteende. Du får konkreta verktyg att använda i din vardag. Jag utgår bland annat från Basal Kroppskännedom och Mindfulness. OBS! Du kan även gå kurs i Stresshantering i vardagen.

Stresshantering med guldkant!

I samarbete med Margareta Sigurdhsson, VinContoret erbjuder vi en endagskurs i stresshantering som avslutas med en vinprovning där du använder dig av de verktyg och tekniker du lärde dig under dagen och därmed lyfter din upplevelse till en ny dimension.

Genom att fokusera på succéhistorierna i ditt liv tränar vi på att öka din självkänsla. Steg för steg bygger du upp din självkänsla i nära samarbete med PM Coaching & Utbildning. I processen arbetar vi även med olika redskap och tekniker för att förstärka känslan av framgång hos dig.

Nyheter

Vårens program hos PM Coaching & Utbildning. Se de nya föreläsningar, kurser och coachingmöjligheter!

Wow! Vilken (gratis) julkalender att få!Torsdagen den 9 april 2015

KICK OFF din planeringskurs 2015-16 Fredagen den 8 maj 2015

Från Gratis till Business. Måndagen den 18 maj 2015