Copyright © PM-Coaching 2018
pia_startsida02.png
Toggle

Om företaget

logo pmcoachstreck 2

 

 

 

 

Insikt skapar förändring - förändring skapar resultat 

Det är mina ledord och det är vad hela min verksamhet i PM Coaching & Utbildning går ut på - att hjälpa dig som person, som företag, som organisation eller som medarbetare till nya insikter och nya hållbara resultat. 

Kontakta mig om du vill ha hjälp att:

  • Hitta ett nytt jobb. Jag kan hjälpa dig med CV, personligt brev mm och snart kan du gå min nya e-kurs i modernt jobbsökande.
  • Ta nästa steg i karriären. Jag är certifierad i Decision Dynamics Karriärmodell som är ett kraftfullt och kvalificerat analysverktyg för att hitta dina drivkrafter och karriärinriktningar.
  • Behöver du rådgivning/coaching eller utbildning kring ditt företagande? Då kanske jag är rätt person för dig. Jag arbetar både individuellt och med föreläsningar samt utbildningar.
  • Stress & Arbetsmiljö - Det är svårt att hitta balansen i livet för många av oss. Men det finns hjälp att få - låt oss lägga upp en strategi.
  • Coaching kan du alltid få av mig - både för dina privata mål och för dina professionella mål. Jag är medlem av ICF.

Jag har lång erfarenhet av chefs- och ledarskap inom kultursektorn från både Danmark och Sverige. Jag har god kunskap om de "kulturella skillnaderna" mellan Sverige och Danmark, jag kan en hel del om jobbmarknaden i båda länderna och jag har även arbetat som jobbcoach ett tag.

Jag har varit egenföretagare i några år och det som intresserar mig är framför allt hur jag kan hjälpa dig vidare i ditt företagande. Jag har god erfarenhet av att leda affärsutvecklingskurser inom Främja kvinnors företagande med pengar från Tillväxtverket/Region Skåne. Jag har även drivit en föreläsningsserie under ett par år - Kvällsakademin, som numera ligger under PM Coaching & Utbildning. Just nu kan du ta del av dessa erbjudanden.

Som chef och ledare var en av mina stora utmaningar att skapa balans i livet - både för mig själv och för mina medarbetare. Jag har utbildat mig till coach och har vidareutbildat mig inom Non-violent communication. Jag har god kunskap om stress och arbetsmiljö och har arbetat länge med Basal Kroppskännedom och Mindfulness som jag även har hållit kurser i.

pm profile 2

Vad säger kunderna om PM Coaching & Utbildning?

Jag är diplomerad coach och utbildad vid ett av Sveriges ledande institut. Min utbildning följer internationell standard enligt ICF. Som coach kommer jag att vidareutbilda mig kontinuerligt inom coachyrket och relaterade områden, samt att utveckla de verktyg jag använder mig av inom coaching och i utbildning.

Jag är dansk men är sedan länge bosatt i Sverige. Jag har många års erfarenhet av projektledning och har arbetat som chef med personalansvar i Danmark och Sverige. Jag har erfarenhet och kompetens inom administration, ledarskap och verksamhetsutveckling. Jag har bland annat arbetat med utbildning och kommunikation, pedagogik, media samt IT. Utöver en utbildning som arkeolog från Köpenhamns universitet har jag flera fristående universitetsstudier och utbildningar inom arbetsrätt, arbetsmiljö, management och ledarskap samt är utbildad coach.

Jag är intresserad av mina medmänniskor och har därför tidigare verkat som volontär i en biståndsorganisation och jag har varit coach på volontärbasis inom United Sisters/Fryshuset i Malmö. Jag har därutöver styrelseuppdrag i mitt lokalområde. På det sportsliga området har jag en lång ”karriär” bakom mig som basketspelare och tränare på motionsnivå.  

Mina intressen är trädgård med giftfri odling av blommor och grönsaker samt biodling för den biologiska mångfaldens skull. Jag håller av skogspromenader med mannen, hunden och svampkorgen. Litteratur, musik, resor samt ett gott glas vin till god mat är andra intressen som får mig att uppskatta och njuta av livet. Utan mina vänner skulle inte livet vara lika härligt, de är viktiga för mig liksom min familj.

Min önskan är att hjälpa dig att få insikt om din inre potential – ditt bästa jag – och att kunna frigöra denna kraft för att nå dina mål. Jag vill lära dig att lyssna till och bejaka din inre röst och handla härefter såväl i ditt personliga liv som i ditt arbetsliv. Jag vill hjälpa dig bli medveten om hur du på bästa sätt kan bli den du verkligen är och vill vara samt hur du kan ta ansvar för och ledning över ditt eget liv.

Nyheter

Vårens program hos PM Coaching & Utbildning. Se de nya föreläsningar, kurser och coachingmöjligheter!

Wow! Vilken (gratis) julkalender att få!Torsdagen den 9 april 2015

KICK OFF din planeringskurs 2015-16 Fredagen den 8 maj 2015

Från Gratis till Business. Måndagen den 18 maj 2015